Angheli Catalin – Birou de mediator – Ploiesti Bucuresti

Despre mediere

 Breaking News

Candidaturi 2015 – situatie actualizata

Candidaturi 2015 – situatie actualizata
februarie 09
23:44 2015

Secretariatul tehnic al Consiliului de Mediere a publicat Tabelul cu mediatorii care au depus Dosarul de candidatură pentru dobândirea calității de membru în Consiliul de Mediere, actualizat si roaga viitorii deponenți să aibă în vedere următoarele aspecte:

1. Pe data de 27.02.2015, pe lângă Lista finală a candidaților, se vor publica pe site-ul CM și: a. Declarația de intenție, b. Descrierea competențelor și a experienței practice precum și c. CV-ul, pentru fiecare candidat în parte (Art.18 alin (2) din Anexa 11 la ROF). Ca urmare, vă adresăm rugămintea să evitați, pe cât posibil, menționarea în aceste 3 documente a unor date cu caracter personal care nu pot fi făcute publice (ex. CNP-ul…).

2. Pentru cerința prevăzută la Art.6, lit e) din Anexa 11 la ROF, se va depune la Dosar un CERTIFICAT MEDICAL eliberat de o entitate medicală abilitată.

3. Adeverința de membru la o Asociație trebuie să fie eliberată de Asociația cu care mediatorul este înscris în TM la data depunerii cererii de candidatură (Art.8 lit. f) din Anexa 11 la ROF).

4. Programul orar pentru primirea Dosarelor de candidatură este 11.00 – 15.00, similar cu cel de lucru cu publicul.

sursa: cmediere.ro

Candidaturi 2015 – situatie actualizata - overview
5
0 Very Poor
Share

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are marked *